Livstilssygdomme

Livstilssygdomme

Forskning og undersøgelser peger på, at stort set alle livsstilssygdomme udspringer af inflammation i kroppen eller medfører inflammation. Man har derfor ved en antiinflammatorisk livsstil en god mulighed for at forebygge, styre uden om, mindske eller (hvis du er heldig) helt eliminere livsstilssygdomme.

Overordnet set består en antiinflammatorisk livsstil af sund og varieret mad, motion, vand, solstråler, frisk luft, søvn og afstressning – vi er alle forskellige indrettet, og der findes ikke 1 opskrift på, hvor meget eller hvor lidt vi skal have af disse elementer. Der er ingen garantier og ingen facitlister.

Jeg arbejder med overordnet sundhed efter princippet “alt med måde”. Det drejer sig ikke om at forbyde alt det, som du forbinder med livskvalitet men om at justere og skabe en balance i “det overordnede regnskab”. Jeg tager udgangspunkt i kroppens indre miljø ved at øge indtaget af antiinflammatorisk kost bl.a. med fokus på antioxidanter, fibre, de gode fedtstoffer, vitaminer & mineraler m.m.. Jeg lægger meget stor vægt på, at en omlægning af kost og integration af motionsvaner skal være overskuelig, realistisk og ikke for stringent.

 

Jeg tilbyder flere forskellige former for vejledningsforløb – KLIK HER FOR AT SE FORLØB & PRISER