Om mig

 

Jeg hedder Mette Ankersen Sundberg, er 46 år, er gift med Jacob og sammen har vi Gustav på 12 år og Filippa på 11 år.

Jeg har læst til Kostvejleder, hvor jeg bl.a. har fået en helt ny forståelse for inflammation i kroppen og vigtigheden af antioxidanter, sunde fedtstoffer, et stabilt blodsukker og en aktiv & positiv hverdag.

Jeg har uddannet mig til Personlig Træner for at kunne tilbyde den optimale sundhedspakke til mine klienter. Motion har en kæmpe stor positiv effekt på overvægt, stress, sygdomme, humør og meget meget mere. Og styrketræning øger bl.a. din forbrænding i kroppen – OGSÅ mens du ligger og slapper af i sofaen! Jeg er i gang med en overbygning på min uddannelse som Personlig Træner – nemlig et speciale i familier og sundhed, for netop også at kunne hjælpe travle familier med at ændre livsstil.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, så du kan opleve den vidunderlige forandring i krop & sind – og få netop det liv, som du fortjener!

Du kan finde alle mine forløb og priser her

Du kan følge mig på de sociale medier eller på min blog www.sundbergshverdag.dk, hvor jeg kommer med inspiration til en sundere livsstil med lækre, sunde og velsmagende opskrifter samt blogindlæg omkring krop, sundhed & motion.