Overvægt

Overvægt

Ønsker du at tabe dig, få et naturligt forhold til mad og samtidig få mere energi og overskud, så er du landet på rette sted.

I mit forløb skal du hverken tælle kalorier, veje din mad eller forbyde en masse fødevarer for altid (medmindre du har en sygdom/fødevareintolerance/-allergi) – det giver kun et endnu mere anstrengt forhold til mad og fjerner vores madglæde.
Derimod vil jeg tage udgangspunkt i din krops indre miljø ved at øge indtaget af antiinflammatorisk kost bl.a. med fokus på antioxidanter, fibre, de gode fedtstoffer, vitaminer & mineraler m.m.. Vi skal have stabiliseret dit blodsukker, idet det bl.a. har stor indflydelse på vores evne til at omdanne og forbrænde fedt. Og så skal du have din puls op!

Jeg arbejder med overordnet sundhed efter princippet “alt med måde”. Det drejer sig ikke om at forbyde alt det, som du forbinder med livskvalitet men om at justere og skabe en balance i “det overordnede regnskab”.

Vi skal arbejde med at bryde gamle vaner og få integreret nye, så du ikke falder tilbage til din gamle livsstil og de overflødige kilo. Du vil få tilsendt lækre og inspirerende opskrifter med stort fokus på den gode smag og ikke mindst på, at det er mad, som hele familien kan spise, så du ikke skal stå og kokkerere 2 forskellige slags retter hver dag.

Et vægttab handler også i høj grad om MOTIVATION, og den skal komme helt inde fra dit eget hjerte – men jeg jeg kan hjælpe dig med at finde dine inderste motivationsfaktorer og skræddersy et forløb, der passer netop til dig.

Jeg tilbyder flere forskellige former for vejledningsforløb – KLIK HER FOR AT SE FORLØB & PRISER