Personlig træning

Personlig træning

Personlig træning er det ultimative spark i rumpen til at komme i gang med din nye og vedvarende livsstil. Mange har svært ved at overskue, hvad og hvordan de skal træne og presser sig selv måske ikke 100%, når de træner – derfor får du en langt mere effektiv og resultatgivende træning med personlig træning.

Jeg tilbyder personlig træning i Smiley Fitness i Hillerød. Ud fra en indledende samtale omkring dine mål og din nuværende form skræddersyer jeg et træningsprogram til dig, som vi løbende ændrer og tilpasser for at bevare en konstant udvikling.

Jeg fokuserer meget på styrketræning, som er yderst gavnligt for både for mænd & kvinder – og nej, kvinder bliver ikke store og muskuløse af at styrketræne – ej heller med tunge vægte. Er man overvægtig, handler det om at arbejde med en afbalanceret kost og kredsløbstræning sideløbende med styrketræningen, så det overskydende fedt bliver erstattet med muskler, som strammer og toner kroppen.

Hvad er så fordelene ved styrketræning udover, at man får en stram og tonet krop?

  • Selve genopbygningen lige efter styrketræningen samt den opbyggede muskelmasse booster dit stofskifte, så din krop forbrænder flere kalorier – også når du bare sidder i sofaen.
  • Det udsætter kroppens aldringsprocesser
  • Det styrker knogler, ledbånd & sener, som mindsker skader både i forbindelse med træning men også i de almindelige daglige aktiviteter og er perfekt til genoptræning.
  • Nye undersøgelser peger på, at styrketræning øger musklernes insulinfølsomhed, hvilket kan være yderst gavnligt for personer med diabetes 2.

Så hop ud af din comfortzone og lad os komme i gang!

Jeg anbefaler at kombinere personlig træning med et kostvejledningsforløb, idet både kost & motion er afgørende for et godt helbred.

 

Jeg tilbyder flere forskellige former for vejledningsforløbKLIK HER FOR AT SE FORLØB & PRISER